Saturday, March 27, 2010

CERITA TENTANG KHIDMAT NEGARA

3 aribulan 1 aku d panggil untuk menjalani khidmat negara.aku gembira kerana dapat menjalani program khidmat negara.aku menjalani plkn d kem latihan batu jong,kuala krai,kelantan.kat sana aku dpt kenal ramai kawan termasuk dengan kaum cina.kat sana aku belajar berdikari contoh nya basuh baju,kemas tempat tidur,berdisiplin n bnyk agi. i love plkn,rindu kat kawan2 kat sana.mne2 kawan aku aku yang kenal aku tepon la aku eh,ambik no ni 0139425668 ,tpn tau rindu la kat korang.........i love friend plkn......are-kif world

JUMPA KAWAN PEREMPUAN CINA KAT JOM HEBOH

Semalam aku jumpa ngan kawan plkn dari kaum cina(wanita).cantik wo.macam barbie.sempat aku berbual dengan dia.nama dia yip keh lyn tp aku panggil panggilan manja lyn.aku jumpa dia time aku ke gerai ribena.dia sedang promosi ribena.aku sempat ambik no telefon dia.she a very kind.lyn adalah best student kat skul nya.lyn mendapat 11a dalam spm 2009 yang lalu.lyn seoran yang baik,peramah,n kurang suka gaul ngan lelaki kecuali lelaki yang kenal dia.aku harap boleh jumpa ngan dia lagi.lyn........are-kif world.

BILA SPM KELUAR

Hari ni aku nak cite tentang spm.aku puas hati dengan result aku n aku bersyukur apa yg aku dapat.kawan2 aku dpt lbh baik dari aku tapi aku x ceburu pun.ada yg kawan aku dapat 11a,10a,8a,6a n bnyk agi,aku harap dengan result aku dapat aku lanjut kan pengajian ke universiti.aku xnak ambik stam.aku dah bosan nak menghafal.stress asenya. ......are-kif world.

Friday, September 25, 2009

my birtday

genap sudah 17tahun umur ku.birtday aku jatuh pada raya ketiga aidilfitri.(22.9.2009 ,isnin).sempena ari jadi aku ,aku berdoa kepada allah agar dipanjang kan umur ku.
dan aku berazam agar mencapai 12A DALAM SPM 2009....................MR.A

Sunday, July 26, 2009

SALAM UKHUWAH DARI ELHAM PRODUCTION



BISMILLAHIRAHMANIRAHIM.. Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah inayah-Nya, akhirnya Kumpulan ELHAM berjaya diwujudkan dan berjaya menghasilkan Laman webnya tersendiri. (http://www.elhamproduction.blogspot.com). Pada jumaat jam 3.00-4.00 ptg lalu (24 JULAI 2009) alhamdulillah sesi pengambaran ELHAM turut selesai bagi dimuatkan ke dalam laman ini. Sedikit lagi makluman, kumpulan ELHAM menerima tawaran dan jemputan dari seluruh pelusuk MAJLIS tanpa sebarang harga yang ditetapkan.. Ianya adalah bagi mempromosikan kumpulan ini kepada anda semua dan bagi mengumpul dana kepada kami untuk menghasilkan album pertama kami sendiri insya'allah.. Jika anda ingin menjemput kami untuk membuat persembahan di tempat anda boleh SMS ke nombor 014-5162091 (Nik Mohd Syamim a.k.a. Pengurus artis ELHAM).. Insya'allah persembahan kami yang terdekat ini adalah TALK SHOW di Qaryah Ramadhan, di sepanjang Bulan ramadhan bertempat di STADIUM MUHAMMAD IV, Kota Bharu Kelantan.. Semua di jemput hadir.. ELHAM juga merupakan anak didik kepada kumpulan Are-Buddy. Dua dari ahli kumpulan ini merupaka ex-student MADA iaitu saudara Firdaus dan Hasbi. ELHAM juga merupakan artis ke tiga bawah BALADI selepas AREBUDDY & ADVICE..

Monday, June 29, 2009

MAJLIS IJTIMA'I MADA 2009

MIM.png

Assalamu'alaikum wr wbt..
Sedikit pengemuman daripada Ubaidillah (ex-BALADI). Kepada seluruh warga MADA terutama ahli dan mantan BALADI anda semua dijemput utk menghadirkan diri pada Majlis Ijtimai MADA (MIM) & Majlis Ifthor Jama'i MADA 2009, insya'allah akan di adakan pada bulan Ogos (Ramadhan) ini. Tarikh, Tempat dan masa akan dimaklumkan kemudian.. Insya'allah mungkin akan diadakan di TAMAN MELEWAR, KUALA LUMPUR pada cuti sekolah bulan ogos di antara 22-29 Ogos 09.

:: MUSLIM & MUSLIMAT SEMUA DI JEMPUT HADIR ::

Tetamu kehormat: Ustaz Nik Adli dan Ustaz Nik Abduh serta Ustaz Nik Mahadi
Sebarang kemusykilan boleh rujuk dan adukan di http://www.baladi-malaysia.blogspot.com

*Tolong Sebarkan pada yang lain-lain

untuk kod banner IJTIMA' bagi bersama-sama mempromosikannya ialah, copy kan kod di bawah ini dan paste kan di mana-mana seperti blog atau friendster rakan-rakan..

Sunday, June 28, 2009

mada


ni lambag skul aku tahun 2005 hingga 2008.bnyk pengalaman kat mada yang aku pelajari.di mada bnyk beri aku kesedaran dan kesabaran dlm kehidupan.i love mada.

Someone..

  • Doa orang yang Taubat - Abu Hamzah Ats-tsumani meriwayatkan dari Imam Sajjad bahawa pada suatu hari seorang lelaki serta isterinya naik kapal menuju tanah airnya.Malangnya diteng...
    5 years ago

Arkib

About This Blog

BLOG INI ADALH SEBUAH CATATAN DIMANA ALU MELUAHKAN RASA HATIKU DAN BERKONGSI CERITA.. HARAP SEMUA ENJOY!!

  © Blogger template oleh © ibnuyusuf corporation studio 2009

Kembali ke ATAS